Vivium lanceert uitzonderlijke maatregelen om horeca en kmo’s te ondersteunen

Om de verspreiding van coronavirus in te dijken, legt de overheid ons ongeziene veiligheidsmaatregelen op. Iedereen ondervindt de gevolgen hiervan en moet schipperen om zijn gezin en werk zo goed mogelijk te organiseren in deze moeilijke periode.

Als betrokken verzekeraar willen we u en uw klanten zo goed mogelijk bijstaan. Vooral onze kmo’s, en in het bijzonder de horecazaken, staan voor heel moeilijke weken. Daarom nemen we voor deze groep klanten nu al een aantal ondersteunende maatregelen die gratis worden aangeboden en waarvoor geen bijvoegsels moeten worden opgemaakt.

Horecaklanten: tijdelijke uitbreidingen

Voor alle drank- en eetgelegenheden die tijdelijk hun normale activiteiten moeten stopzetten, breiden we de voorwaarden van hun contracten auto, burgerlijke aansprakelijkheid en arbeidsongevallen uit. Dat doen we zolang de overheidsmaatregelen van kracht zijn. Aan hun overige poliswaarden wijzigt er niets.

Auto

Voor alle lopende contracten auto (afgesloten voor auto’s of bestelwagens):

  • breiden we de waarborg uit tot het leveren van voedingswaren aan huis, voor zover dit gebeurt met de verzekerde auto of bestelwagen
  • wordt geen verhaal uitgeoefend op bestuurders jonger dan 26 jaar (werknemers of familieleden van de verzekeringsnemer) die tijdens zo’n levering een ongeval veroorzaken.
Burgerlijke aansprakelijkheid ondernemingen

Voor alle lopende contracten wordt de dekking automatisch uitgebreid tot:

  • het organiseren van een takeaway-aanbod
  • het leveren van voedingswaren aan huis.
Arbeidsongevallen

Voor alle lopende arbeidsongevallencontracten (inclusief de extralegale dekkingen zoals 24u op 24, excedent wet …) wordt de dekking automatisch uitgebreid tot het leveren van voedingswaren aan huis, voor zover dit gebeurt met een auto, bestelwagen, (elektrische) fiets, scooter …

Horecaklanten: bijkomend permanent voordeel voor alle bestaande horeca-klanten - het Pack Horeca

Bestaande horecazaken die bij ons een brand-, aansprakelijkheids- en arbeidsongevallenverzekering hebben, kunnen vanaf nu ook gratis genieten van het VIVIUM Pack Horeca mits ze voldoen aan de voorwaarden. Klanten met een contract VIVIUM Business Solutions komen hier eveneens voor in aanmerking.

Het Pack Horeca biedt een set uitgebreide waarborgen die specifiek zijn afgestemd op de risico’s van deze sector.

Wat moet u doen om uw bestaande horeca-klanten dit Pack aan te bieden? U controleert of uw klant voor dit Pack in aanmerking komt en meldt dit duidelijk bij de aangifte van een schadegeval (voor schadegevallen na de aankondiging van de noodmaatregelen door de regering).

Alle kmo-klanten met een arbeidsongevallencontract bij Vivium: vier comfortclausules

Alle bestaande kmo-klanten die voor hun personeel een arbeidsongevallenverzekering afsloten bij Vivium, genieten voortaan permanent van de vier comfortclausules, waarvan de meest relevante momenteel de toegelaten prestaties op de woon- en verblijfplaats is.

Openingsuren kantoor

Maandag, dinsdag, donderdag9u tot 13u13u30 tot 17u
Woensdag9u tot 13u
Vrijdag9u tot 13u13u30 tot 15u

Contacteer ons

Ilse Verstockt: ilse@indyplus.be
Sarah De Mey: sarah@indyplus.be
Algemeen: info@indyplus.be

Tel. 053 78 99 31

GSM 0476 86 87 11

Info

FSMA 62078

Ondernemingsnr 0860730983

Belangenconflictenbeleid

Privacy

Disclaimer